Home | Nyheter | Pure Divine gör en nystart

Pure Divine gör en nystart

Foto: Jonas Borg

Foto: Jonas Borg

Det har varit lite tyst om Pure Divine den senaste tiden. Anledningen till det är att vissa förändringar är gjorda i bandet. Lotten Hansson (bilden), sångerska och kapellmästare, berättar:

– Vi kommer inom kort presentera våra nya medlemmar lite närmare, men redan nu kan vi berätta för FÅR JAG LOV vilka det är.

De nya medlemmarna blir Andreas Nycander, en nygammal gitarrist och andresångare som nu är tillbaka i bandet och Kristoffer Järleby, som är basist, har tidigare turnerat med popband i England. Dessutom börjar Daniel Andersen, som är keyboardist, och som ni kanske känner igen från Dreams.

– Kristoffer gjorde smygpremiär förra helgen på Yesterday, och tillsammans med Trummis-Macke (Marcus Persson) blir det ett helt otroligt sväng, säger Lotten. Daniels stora passion är ljud och dansband, vilket passar oss perfekt!

Nypremiär för det nya bandet kommer att bli den 27 novmeber på Parkaden i Härnösand.

– Det känns riktigt bra med de nya medlemmarna, de har precis det intresset och den hungern som behövs hos medlemmarna i ett band som vill jobba hårt med att spela musik som vår publik kan dansa till, säger Lotten. Det känns som att ha haft en lite för tunn och trång jacka på sig ett tag, och så plötsligt byter man till en annan och det känns varmt, skönt, bekvämt och bra!