Home | Nyheter | Radio och Lejonsson fördjupar samarbetet

Radio och Lejonsson fördjupar samarbetet

Radio

Bandet Radio och Lejonsson fördjupar sitt samarbete. Efter att Radio framgångsrikt debuterat vid Maran i Härnösand så väljer bandet att fördjupa samarbetet med Lars-Erik Jonsson, Lejonsson Nöjesproduktion, som från och med idag tar över bokningsansvaret för Radio.

Radio startades av Kristoffer Järleby och Daniel Andersen i kölvattnet efter nedlagda Pure Divine. I oktober 2013 klev det nya bandet in i replokalen för första gången och efter fyra intensiva månader gavs de i februari 2014 chansen att göra sin debut i ett så högaktat sammanhang som på Maran i Härnösand.

Lars-Erik Jonsson som gjorde den friska satsningen och bokade in dem till Maran säger:
– Det var en ingivelse som kom till mig att jag borde ringa Kristoffer och att det skulle kunna vara helt rätt för såväl Radio som för Maran att låta dem stå där. Det visade sig vara ett riktigt lyckokast och det är samma magkänsla som nu föranleder det här fördjupade samarbetet.

Lars-Erik, som sedan några år verkar som arrangör, musikförmedlare och marknadsförare i främst Jämtland och Västernorrland, är en i sammanhanget ung aktör som med stort eget engagemang arbetar för nya grepp och ökad grad av samverkan.

– Att vi fick den här chansen till att så snabbt möta en stor publik snabbade på vår väg framåt och kapade månader, ja kanske rentav år, från vår tidsplan, säger Kristoffer Järleby. Likt Lars-Erik vill vi också gå våra egna vägar och våga testa nya grepp, därför känns det här fördjupade samarbetet med Lejonsson helt rätt, avslutar han.