Home | Nyheter | Sannex-Andreas sjukskriven

Sannex-Andreas sjukskriven


Andreas Olsson, sångare och gitarrist i Sannex, har fått allvarliga öronproblem och kommer därför att vara sjukskriven under en period.
– Jag får helt enkelt inte vistas i någon form av bullrig miljö och har redan fått delvis permanent hörselnedsättning och om jag inte pausar nu så riskerar det jag har just nu att hålla i sig och då skulle det vara omöjligt för mig att fortsätta med musik i framtiden, berättar Andreas idag. Som de flesta vet så är musiken inte bara ett jobb för mig utan även en stor del av mitt liv och jag vill göra allt för att kunna komma tillbaka och köra 100%.

Hur länge Andreas blir borta är oklart då man tar en dag i taget och ser vad som händer. Två spelningar har ställts in helt (Gävle den 3 januari och Trelleborg den 5 januari) men Sannex kommer därefter att turnera vidare med Johan Elander från Örebro som ersättare för Andreas.
– Jag vill vara tydlig med att jag INTE ska sluta utan detta är en nödvändig åtgärd för att jag ska kunna komma tillbaka och sikta mot nya höjder, avslutar Andreas Olsson.