Home | Nyheter | Shake återförenas för en kväll

Shake återförenas för en kväll

Shake återförenas!

Foto: Kent Jonsson

Många är de som dansat loss i Sundsvall och många klassiska dansband har genom året uppträtt i staden och så även på Gatufesten som i år går av stapeln 3-6 juli. På den konceptscen där det mellan onsdag och lördag under veckan kommer att presenteras en musikgenre per kväll blir torsdagen tillägnad dansbanden. Bland banden märks där bland annat Shake som återförenas för en kväll.

Gatufesten vill i år bjuda upp till dans och det på fler än ett sätt. Som en del i detta kommer ett dansgolv anläggas vid den scen som är belägen vid busstationen. Nu är torsdagskvällens tre band bokade. Dels dansbandet Shake från Sundsvall som återuppstår för en kväll. Dessutom uppträder BlackJack och Larz-Kristerz.

– Jag vet inte om det kunnat bli bättre än så här. Shake var ett väldigt uppskattat dansband, framförallt här i Sundsvall och det känns som ett privilegium att de förenas under Gatufesten. Att vi dessutom kan presentera ett superklassiskt dansband som BlackJack och därtill Larz-Kristerz med sina smått fanatiska fans över hela Sverige. Det kommer bli en upplevelse för alla dansrävar och nybörjare, räkna med ett välfyllt dansgolv, säger Anna Frisk, vd Sundsvalls Gatufest.