Home | Nyheter | Sista kampen för Pure Divine

Sista kampen för Pure Divine

I kvällens program av Dansbandskampen 2010 fick banden tolka bland annat Håkan Hellström, Benny Anderssons Orkester och Magnus Uggla. Ett uppdrag som inte alltid är så enkelt, men banden presenterade iallafall sina personliga versioner av dessa artisters låtar.

Wizex fick uppdraget att spela Bra vibrationer på sitt eget sätt och de valde att släppa fram sångaren Thomas Lindberg i den låten. De fick goda ord både av dansjuryn och Kikki Danielsson som fanns på plats i Norrköping. Även Donnez fick goda ord av sin originalartist, Roger Pontare, efter deras tolkning av När vindarna viskar mitt namn.

Bugglåtar dominerade i programmet ikväll, men CC & Lee och Patrik’s Combo spelade iallafall upp till foxtrot. Systrarna i CC & Lee sjöng Release me av Oh Laura och Patrik med sitt band bjöd på Du är min man, där Patrik själv valde att utseendemässigt imitera Thomas Deutgen. Det tricket fungerade inte på Thomas som placerade dem längst ner på hans personliga lista. Däremot fungerade det på resten av svenska folket som lät dem vara kvar i programmet en vecka till.

Pure Divine fick lämna programmet ikväll efter fyra tävlingar. Deras version av Magnus Uggla’s Efterfest gick tyvärr inte hem hos dem som röstade.