Home | Nyheter | Skivsläpp med Expanders

Skivsläpp med Expanders

Det har inte hänt sedan 1993, men imorgon fredag, är det dags igen. Då släpper nämligen Expanders sitt nya CD-album – ”Expanders – Studioversionen”. Det hela sker på Parken i Örnsköldsvik där Ö-viksmaran inleds imorgon. Klockan 18.00 släpps besökarna in, och för dem som vill vara med vid skivsläppet, gäller det att ta sig till det ”lilla dansgolvet” där man samlas för lite mingel och prat. Kl 18.30 ger Expanders en liten presentation av skivan och spelar även upp lite smakprov från den.

Expanders gitarrist och kapellmästare Jan-Åke Glavén berättar för FÅR JAG LOV:
– Denna skiva är till för våra fans som i flera år har tjatat om en CD-skiva med Expanders. Givetvis finns det alltid låtar som blir lite mer uppskattade. Vi har försökt ta vara på de önskemål vi fått under åren och slagit ihop det med låtar som på våra spelningar får stor uppskattning. Vi har även valt låtar som vi tycker är bra och som vi tycker är roliga att spela.

Vilka låtar finns då med på skivan? Det avslöjar han inte förrän imorgon…

– Det känns iallafall hur kul som helst och jag hoppas ni kan och vill vara med oss och kanske rent utav köpa er ett eget exemplar av ”Expanders – Studioversionen”, avslutar Jan-Åke.