Home | Nyheter | Sommaren då dansen blev digital…

Sommaren då dansen blev digital…

Nog är det en konstig sommar! Den första och förhoppningsvis sista som rent av förbjuder dans. Men vad lär vi oss i stället? Ja, kanske att en sådan här tid framkallar extra mycket uppfinningsrikedom. Aldrig förr har så många sett dansband livesända i sociala medier, tittarsiffror banden aldrig skulle kunnat drömma om har banden fått. Låt oss hoppas att många nya tittar och att dessa nya också vågar sig ut när det väl blir dags.

Och den rådande situationen gör att SVT satsar på fem dansband under vecka 29, inte så illa ändå. Casanovas är först ut den 13 juli kl 18.30 och därefter kan man se programmet, liksom de fyra övriga (med Martinez, Streaplers, Blender och Larz-Kristerz) i 180 dagar på SVT Play.

I senaste numret av FÅR JAG LOV kan du läsa allt om den helt nya dansbandstävlingen som vi drar igång nästa år. Idag finns inte någon tävling med dansband och det vill vi råda bot på. Hela Östersjön kommer att gunga i mars. Faktiskt också ett par platser ute i landet dessförinnan. Mer om det i tidningen samt senare i sommar.

Och i senaste numret kan du också läsa om Sandra Estberg i Martinez som berättar om sin okända sida. Om varför hon älskar att stå på scenen och hur hon fördriver tiden nu när turnébussen står still.

FÅR JAG LOV finns i tidningsbutiker och har du inte redan numret så tycker jag du ska slå till!
Trevlig sommar/
Thomas Deutgen, chefredaktör