Home | Nyheter | Storsatsning på dansband i Sundsvall

Storsatsning på dansband i Sundsvall

E Street_Ssmall

E-Street i Sundsvall. Foto: Pressbild

E Street i Sundsvall storsatsar nu på torsdagsdanser. Det nya konceptet Torsdagsliv erbjuder liveunderhållning på två scener med Sveriges dansbandselit på stora scenen och pianobar, trubadur samt karaoke på lilla scenen.
– Vi tror att Sundsvall är moget för en riktig nöjeskväll på torsdagar och Torsdagsliv kommer att erbjuda liveunderhållning som ska locka en bred publik, säger Peter Eliasson som är delägare på E Street som fortsätter:
– Folk ska kunna komma hit och äta gott, lyssna på bra livemusik och ta en svängom till Sveriges bästa dansband

Torsdagsliv är ett pilotprojekt i samarbete med flera aktörer i dansbandssverige. Grundtanken är att folk drar folk och att flera scener under samma tak ska erbjuda liveunderhållning i olika genrer. Det ska finnas något för alla smaker och E Street hoppas attrahera en skön mix av människor som vill gå ut och roa sig en torsdagkväll. Faller satsningen väl ut i Sundsvall är tanken att det ska kunna gå att applicera på andra städer i förlängningen.

– Torsdagsliv är en långsiktig satsning och vårens bokningar för stora scenen är klara. Det är med stolthet vi presenterar BlackJack, Streaplers, Martinez och Expanders som är några av de publikmagneter som kommer att bjuda upp till dans den här säsongen, berättar Peter.

Först ut på stora scenen torsdag den 17 mars är Perikles.