Home | Nyheter | Streaplers-Håkan slutar på topp!

Streaplers-Håkan slutar på topp!

Håkan i Streaplers

Efter 54 år på ständig turné med framgångsrika Streaplers, bandet som han var med och startade 1959, väljer nu basisten Håkan Liljeblad att tacka för sig.
– Det känns lagom att sluta nu när det går som bäst för Streaplers, säger Håkan till FÅR JAG LOV. Visst kan det kännas lite tråkigt, men allt har sin tid. Nu vill jag hinna med mina intressen, båtar och fiske, och förstås det sociala.

När Håkan slutar finns därmed inga originalmedlemmar kvar i bandet. Men Håkan kommer, precis som sin tvillingbror Göran (Streaplers f d gitarrist som slutade 2009, efter 50 år i bandet) finnas kvar i kulisserna bakom Streaplers.

Sista chansen att dansa till Håkan blir 28 maj på Hågelbyparken i Tumba, Stockholm. Samma kväll lämnar han över basen till sin efterträdare Per Lundin, som samma dag fyller 51 år!

Per kommer från Tibro och började spela 1978. Han har spelat med Sound Express samt med Peter Danielsson (från Schytts) och Lena Pålsson (från bl a Wizex). Per har de senaste åren även jobbat som ljudtekniker och turnéledare åt olika konstellationer.

Läs en längre intervju med Håkan Liljeblad i sommarnumret av FÅR JAG LOV, i butik 11 juni, hos prenumeranterna veckan innan.

Streaplers

Streaplers med nye medlemmen Per Lundin längst till vänster.