Home | Nyheter | Succé för Titanix’s allsångskväll

Succé för Titanix’s allsångskväll

I måndags var det premiär för den första av fyra ”Allsångsmåndagar” i Valdemarsvik. Det är dansbandet Titanix som tillsammans med sponsorer anordnat dessa i sin hemkommun. I anslutning till gästhamnen i Valdemarsviks centrum samlades någonstans mellan 800-1000 personer och njöt av musiken, gästerna och sjöng med i allsånger. Allt gratis tack vare sponsorerna.

Publiken sjöng med i de allsånger som framfördes. Maria Rolf axlade rollen som allsångsledare med bravur.

Publiken sjöng med i de allsånger som framfördes. Maria Rolf axlade rollen som allsångsledare med bravur. Foto: Kent Jonsson

Sångerskan Maria Rolf ledde det hela i bästa ”Allsång på Skansen”-stil och fick med sig publiken i bland annat välkända ”Trettifyran”. Bland gästerna fanns två stjärnartister: Tommy Ekman (från Freestyle och Style) samt Micke ”Syd” Andersson från Gyllene Tider som bjöd på klassiska sommarlåtar ur bandens repertoarer. Dessa blandades med lokala förmågor som bland annat trubaduren Alexandra Jardvall och hockeyspelaren Gustav Franzén som gästade scenen.

Alla medverkande vid den första "Allsångsmåndagen" i Valdemarsvik.

Alla medverkande vid den första ”Allsångsmåndagen” i Valdemarsvik. Foto: Kent Jonsson

Imorgon är det dags för en ny ”Allsångsmåndag”, då är stjärnartisten ingen mindre än Sten Nilsson. Om du har vägarna förbi Valdemarsvik, gör ett besök i stadens centrum där du då garanterat kommer få höra några av Sten & Stanley’s största hits framföras. De kommande allsångskvällarna gästas orten av Jan Johansen och Magnus Bäcklund.