Home | Nyheter | Surround gör nypremiär på dansgala

Surround gör nypremiär på dansgala

Bandet Surround som startade 2005, men som lade ner, börjar nu om igen. Det är Jörgen Bolmstad (bilden) som skakat liv i sitt gamla band, vilket resulterat i att Surround nu gör sin nypremiär genom att inviga dansgalan på Elmia i Jönköping den 14 februari.
– Det blir en häftig premiär… säger Jörgen till FÅR JAG LOV.

Surround släppte debutalbumet ”Varje steg du tar” 2006 och blev hyllade av journalister runt om i landet, samtidigt blev skivan även recenserad i japanska hårdrockstidningen BURRN!! där den fick 80/100 vilket är otroligt bra för ett hårdrocksalbum och helt osannolikt för ett dansbandsalbum på svenska… Bandet jobbar just nu på att sätta spelplanen samt en ny singel. Senare planeras det även en uppföljare till ”Varje steg du tar”.

Surround består av fem grabbar från Habo/Mullsjö och samtliga har en musikalisk bakgrund på över 25 år. Jörgen Bolmstad har tidigare varit med i Gamblers (2004-2005) och de andra killarna har spelat i coverband men även varit anlitade att kompa större artister.

Bandet består av:
Jörgen Bolmstad (Sång, gitarr), Robert Törnqvist (Gitarr, sång), Lars Strand (Bas), David Eckert (Trummor, sång) och Michael Bohman (Klaviatur).