Home | Nyheter | Thor Görans och Berth Idoffs släpper nya album

Thor Görans och Berth Idoffs släpper nya album

Den 27 april kommer ett nytt CD-album med Thor Görans i skivdiskarna. ”Tillbaka igen” heter skivan och är det första albumet på åtta år med bandet. Thor Görans, med frontpersonerna Peter Grundström och Agneta Olsson, har tillbringat vintern i inspelningsstudion, och det närmar sig nu skivsläpp. Plattan släpps på egna skivbolaget ARS Records, och är producerat av Peter Grundström själv.

Skivsläppet firas med ett stort releaseparty på hemmaplan. Det blir en helkväll med mingel, middag, underhållning, skivsigneringar och dans. Releasepartyt sker lördagen den 14 maj på Gnistan Folkets Hus i Örnsköldsvik.

Vi kan också informera om att även Berth Idoffs gör comeback på platta. Skivan är fylld med välskrivna nya låtar av bland andra Thomas G:son, Henrik Sethsson, Åsa Karlström, Mats Larsson och Eva Eastwood. Dessutom har de spelat in ett gäng sköna covers på både svenska och engelska och ett instrumentalt gitarrmedley. Skivan är producerad av Patrik Ehlersson och Leif Ottebrandt och släpps i månadsskiftet april/maj.