Home | Nyheter | Titanix + Magnus Bäcklund = sant!

Titanix + Magnus Bäcklund = sant!

Som en uppföljare till förra årets album ”Mitt i ett andetag”, släpper Titanix i början av sommaren sin nya skiva. Skivan innehåller denna gången enbart originallåtar och däribland en duett som sångerskan Maria Rolf gör tillsammans med Magnus Bäcklund.
– Vi tycker Bäcklund är en fantastisk sångare och mycket trevlig att jobba med. Så vi blev glada när han tackade ja till att medverka på skivan, berättar bandets gitarrist Stefan Rolf för FÅR JAG LOV.

– Vi är otroligt glada över att så många meriterade låtskrivare från bland annat Melodifestivalen skrivit låtar till oss, fortsätter Stefan.

Ingela ”Pling” Forsman, Bobby Ljunggren, Thomas G:son, Calle Kindbom, Henrik Sethsson och Michael Saxell är några av dem som medverkar som låtskrivare. Och precis som förra skivan, är denna inspelad och producerad av Thomas Thörnholm.

– Sedan är vi lite extra glada över att vår keyboardist, och min bror, Jerry Rolf, även denna gång har med en egenskriven låt på skivan, berättar Stefan. Jerry sjunger dessutom två av låtarna på det kommande albumet.

Traditionen med att förhandsläppa skivan i bandets hemmakommun Valdemarsvik fortsätter också. I år sker skivsläppet, och den tillhörande gratisspelningen, i samband med nationaldagsfirandet, dvs den 6 juni.

– Mer information om vad som händer då återkommer vi med när det är spikat och klart, avslutar Stefan.