Home | Nyheter | Tommy i Wizex ger ut saxofonskiva

Tommy i Wizex ger ut saxofonskiva


Tommy Karlsson, saxofonist i Wizex, ger ut en instrumental skiva med titeln ”Saxdrömmar”. Bland spåren finns klassiker som ”Under ekars djupa grönska”, ”What a wonderful world” och ”Blueberry hill” blandat med mer moderna alster som ”Strövtåg i hembygden”. Skivan spelas in av Wizex kapellmästare Eric Iversen och det är även han som står för de musikaliska bakgrunderna. Tankarna på en egen skiva har funnits länge för Tommy och nu är det dags för drömmen att bli förverkligad.

Tommy Karlsson är den ende medlemmen i dagens Wizex som var med när bandet bildades 1973. Han påpekar att skivan inte ska blandas ihop med Wizex. Men han är glad över att ha fått möjlighet att göra den här plattan och om det som en följd av skivutgivningen kan bli lite spelningar tillsammans med Eric Iversen i till exempel kyrkor och församlingshem är han inte främmande för det.

Wizex varvar annars sina showföreställningar ”I Folkparkens tjänst” med dansspelningar. De har även genomfört julshower, vilket är något som de även kommer att fortsätta med.

(Källa: DansOchSport.se)