Home | Nyheter | Trummisbyten i Donnez och Lövgrens

Trummisbyten i Donnez och Lövgrens

Jonathan slutar i Donnez, Andy ersätter och lämnar Lövgrens, och Johan börjar i Lövgrens.

I höst blir det förändringar i Donnez och Lövgrens. Donnez trummis Jonathan Nöjd slutar eftersom han ska bli pappa.
”Han känner att han behövs på hemmaplan framöver. Vi stöttar honom i det beslutet och tackar honom för denna tiden, samt önskar honom och familjen stort lycka till framöver och tror säkert han syns bak trummorna i framtiden nånstans”, hälsar Donnez.

Ny trumslagare i Donnez blir fr.o.m. 1 september Andy Ekenmo. Andy kommer närmast från Lövgrens och har tidigare spelat med både Candela och Hedins.
”En Skånepåg som är riktigt begåvad och duktig musikant och hanterar såväl trummor som sång vilket kommer styrka bandet ytterligare! Vi tackar Jonte och hälsar Andy varmt välkommen ombord!” säger Donnez.

I Lövgrens blir det ett kärt återseende, när trummisen Johan Fredriksson återvänder till bandet han tidigare spelat och sjungit i. Han har dessutom producerat två av bandets album.
”Johan har skrivit en utav våra mest önskade låtar, ”Kärleksdansen”, och har dessutom som den kompetenta musiker han är vunnit en Guldklav som årets trummis!” berättar Lövgrens som tackar av Andy 29 augusti på Sundspärlan i Helsingborg.
”Vi hälsar Johan varmt välkommen tillbaka på dansbandsscenen och blickar framåt mot en spännande och framgångsrik framtid!” säger Lövgrens.