Home | Nyheter | Voize byter riktning – blir mognare

Voize byter riktning – blir mognare

Voize

Voize. På bilden syns även de två tidigare medlemmarna Jianis Xouri (1:a fr. v.) och Per-Erik ”Lillen” Tagesson (3:a fr. v.) som slutade i bandet under 2019.

Voize har idag meddelat att man kommer att byta inriktning, från att ha varit ett modernband, mot ett dansband med något mer mogen stil.

De berättar själva att de under sina år som band gått mot att vara ett modernband, men nu känner att den vägen smalnar av:
”2020 tar nu Voize taktpinnen och ändrar riktningen. Vi är inget mogenband och inget modernband, vi är helt enkelt ett klassiskt dansband. Detta innebär att vi kommer ändra vår repertoar en del med inslag av en mognare stil men kommer samtidigt att ha kvar delar av vår redan omtyckta repertoar – allt för att vi ska tilltala en bred publik. Publiken ska känna igen ryggraden i Voize oavsett om man gillar moget eller modernt, man ska helt enkelt gilla Voize för att man gillar Dansbandsmusik. Detta sjösätts i mars 2020.”

Som vi tidigare har berättat kommer sångaren Fredrik Grönvall att vikariera för Claes Lövgren i Lövgrens, under den tid som han är borta från sitt band Lövgrens. Det kan du läsa mer om här.